Informasjon og kunnskap om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Korrekt kunnskap om mormonere og Mormons bok Mormons bok vitner om Jesus Kristus og Bibelen.
Søk etter artikler
  Artikkelsamling
  Forskning på MB
  Kirken i Norge
  Linker
  Diverse
  Våre Vitnesbyrd

  TIL FORSIDEN


NYHETSBREV

Les Mormons bok

På dette nettstedet finner du omfattende informasjon om Mormons Bok og Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, også kalt 'mormonere'.

Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å få mer informasjon, enten du er personlig interessert eller skal lage en skoleoppgave om kirken.

Vitnesbyrd menn
Vitnesbyrd kvinner

| Tilbake |

Noen ord om menigheten i Kristiansand


Kirkebygget på toppen av Slettheia i Kristiansand

Vi holder til i eget kirkebygg på toppen av Slettheia like utenfor Kristiansand sentrum. Der har vi holdt ukentlige møter siden april 1992, men Kirken har vært i landsdelen siden siste halvdel av 1800-tallet.

Kristiansand gren har eget kirkebygg på toppen av Slettheia like utenfor Kristiansand sentrum. Dette ble for første gang tatt i bruk 26. april 1992. Bygget er vi blitt riktig glade i, og her holder vi gudstjeneste og andre møter hver eneste søndag året rundt. Kirkebygget blir også benyttet til aktiviteter, bryllup, dåp, korøvelser, informasjonsmøter, underholdningskvelder og studiekvelder.

I tiden før kirkebygget på Slettheia leiet grenen midlertidige lokaler på ulike steder i sentrum. Gjennom det meste av 80-tallet holdt vi til like over rutebilstasjonen.

I denne lille artikkelen skal vi ikke begi oss dypere inn på kirkens historie i Kristiansand. Dette er mer ment som en kort hilsen fra oss medlemmene i Kristiansand og omegn.

Det møter i dag (febr. 2003) opp gjennomsnittlig rundt 80 mennesker i alle aldre på søndagens møter. Dette er en økning på 25 personer sammenlighet med for bare to år siden. Blant oss er det representert flere nasjonaliteter, og alderen spenner fra 1 til over 80 år. Det er mange småbarnsforeldre, noe som gir et ungt og friskt miljø. Antall aktive medlemmer har variert i årenes løp, men den foreløpige toppen fant sted i 1990-91 da det kom rundt 115 hver søndag.

Vi er takknemlige for å tilhøre Jesu Kristi Kirke, og har et inderlig ønske om at flere sørlendinger skal kunne ta del i vår glede over å ha funnet det sanne evangelium. Vi er overbevist om at både naboer, kollegaer og venner vil kunne føle stor personlig glede og fred ved å lære om Jesu Kristi evangelium. Folk i Norge har det generelt godt i vår tid, og føler kanskje at de ikke trenger Gud. Vi vitner om at selv gode økonomiske forhold, trygge familier og gode venner ikke er nok til å leve et fullverdig og tvers gjennom "ekte og troverdig liv". Dersom vi mennesker glemmer å heve blikket opp mot vår Skaper, og nekter å erkjenne at vi alle er her som en del av vår himmelske Faders plan, ja, da er all jordisk lykke som et svakt pust i vinden. Bare gjennom et liv med Gud kan vi se både vårt eget liv og dem rundt oss i et evig perspektiv. Å oppdage dette åpner opp helt andre dimensjoner enn det den jevne nordmann opplever i dagens samfunn!

Vi ber vår Far i himmelen om at Kristiansand gren skal vokse seg større, og ønsker deg velkommen til å tilbe Gud og glede deg over sannheten i Jesu Kristi sanne evangelium sammen med oss.

Kanskje sees vi på toppen av Slettheia?Ref: FHR (23.02.03)

Utskriftsvennlig versjon Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen!Misjonærer og misjonærarbeid i Jesu Kristi Kirke
Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er aktivt engasjert i å undervise Jesu Kristi gjengitte evangelium.


Basketball i Norge - og mormonere
Misjonærer fra Jesu Kristi Kirke hadde en sentral rolle i etableringen av basketball som organisert idrett i Norge. Under Norges Basketballforbunds offisielle nettside finner vi følgende informasjon:


Hvor velsignet er egentlig Norge?
Herren har velsignet det norske folk i stor grad. Vi lever i fred, vår nasjon har større velstand og trygghet enn alle andre land på jorden. Hva mer kan vi egentlig ønske oss?


Kort om kirkens historie i Norge
Jesu Kristi Kirke kom tidlig til Skandinavia og Norge. De første misjonærene kom til Risør allerede i 1851.

Flere artikler

Menighetsoversikt SØRLANDET OG VESTLANDET
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 6 menigheter)


Menighetsoversikt ØSTLANDET
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 9 menigheter)


Menighetsoversikt MIDT-NORGE
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 4 menigheter)


Menighetsoversikt NORD-NORGE
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 4 menigheter)


Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonerne) i Norge
Her finner du komplett oversikt over de tilsammen 23 menighetene av "mormonkirken" i Norge.


Kirkens tidskrift på norsk - Liahona
Kirkens tidsskrift er oppkalt etter et kompass i Mormons bok. Folket brukte det til å finne frem der de ellers ville ha gått seg vill. På samme måte er Guds ord et kompass for oss i våre liv. Liahona gir oss veiledning, trøst og styrke i hverdagen.


TIPS EN BEKJENT
om denne artikkelen!

Ditt navn:

Din e-post:

Mottakers navn:

Mottakers e-post:

Din kommentar:Dette er ikke Kirkens offisielle nettsted, men drives av aktive medlemmer av Kirken,
med samme mål og lære som Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige.
Publiseringsløsning © WebBusiness AS 1999-2007