Informasjon og kunnskap om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Korrekt kunnskap om mormonere og Mormons bok Mormons bok vitner om Jesus Kristus og Bibelen.
Søk etter artikler
  Artikkelsamling
  Forskning på MB
  Kirken i Norge
  Linker
  Diverse
  Våre Vitnesbyrd

  TIL FORSIDEN


KONTAKTSKJEMA
NYHETSBREV

Les Mormons bok

På dette nettstedet finner du omfattende informasjon om Mormons Bok og Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, også kalt 'mormonere'.

Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å få mer informasjon, enten du er personlig interessert eller skal lage en skoleoppgave om kirken.

Vitnesbyrd menn
Vitnesbyrd kvinner

| Tilbake |

Jeg visste at jeg kom til å bli døpt
Marita Røed, Kristiansand:
Alle bitene i puslespillet falt på plass. Alle spørsmålene som jeg alltid hadde stilt meg selv fikk jeg endelig svar på.

Marita RøedJeg vil bære mitt vitnesbyrd om at denne kirken er sann. Jeg vet at Jesus Kristus er Guds sønn, og jeg vet at Joseph Smith var Guds levende profet på jorda.

Jeg ble medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige våren 1996. Det var en stor positiv forandring i livet mitt. Jeg trodde på Gud allerede før jeg ble kjent med kirken, men det var først da jeg ble medlem at jeg forstod hva det å være en kristen egentlig betyr. Alle bitene i puslespillet falt på plass. Alle spørsmålene som jeg alltid hadde stilt meg selv fikk jeg endelig svar på.

Det hele startet da jeg som 13-åring fikk en venninne som var medlem av kirken. Cathrine hadde et bilde hjemme på veggen som gjorde stort inntrykk på meg. Det minnet om et stort slott. Jeg var så nysgjerrig at jeg hadde nødt til å spørre henne om hva det var. Hun fortalte meg da at hun var medlem av Jesu Kristi Kirke og at bildet viste et av mange templer som kirken har rundt om i verden. Hun fortalte meg at kirken forkynte EVIG ektskap, og at templene ble brukt til dette og mange andre fine ting som har med evigheten å gjøre. Jeg kan ikke beskrive hva jeg følte da hun og jeg snakket sammen. Det var en godhet som jeg aldri før hadde følt. I ettertid forstår jeg at det var den Hellige Ånd som bekreftet sannheten av det hun fortalte.

Ettersom årene gikk fortalte hun meg om alt det hun trodde på, og jeg ble mer og mer sikker på at dette var noe jeg ville undersøke nærmere. Jeg fikk en Mormons bok av henne med et skriftsted som hun ville jeg skulle lese: Moronis bok 10:3-5. Når jeg hadde lest disse versene, gjorde jeg som de oppfordret meg til å gjøre: Jeg søkte Herren i bønn med et oppriktig hjerte, med en ærlig hensikt og med tro på Jesus Kristus, og spurte Ham om dette jeg følte for kirken. Jeg spurte også om Mormons bok var sann på lik linje med Bibelen. Jeg fikk en varm, trygg og kjærlig følelse i hele meg som jeg aldri hadde vært borti før, og jeg bare visste at alt sammen var sant og at dette var en bekreftelse fra Herren til meg!

Da jeg var 17 år gammel visste jeg at jeg kom til å bli døpt en gang, jeg visste bare ikke når, men så skjedde det store! Jeg traff et annet medlem av kirken via min venninne. Han hadde også vært medlem i mange år. Det var kjærlighet ved første blikk. Vi skjønte fort begge to at det var oss det skulle bli, og kort tid senere var jeg og Finn Harald forlovet. Jeg bestemte meg for at nå var tiden kommet for at jeg skulle døpes, og ble døpt av Finn Harald i kirken her i Kristiansand en mai-dag i 1996. Det var en STOR dag. Følelsene kan IKKE beskrives med ord, de må oppleves for at man kan forstå hva jeg mener... Den Hellige Ånd var sterkt tilstede og fylte hele salen med en ro som var til å ta og føle på.

Jeg er nå 24 år gammel, er lykkelig gift og har to barn. Det føles godt at vi kan undervise våre to sønner om Jesu Kristi gjenopprettede kirke og alle de prinsippene vi tror og lever etter. Vi er beseglet for all evighet i tempelet, noe som er helt fantastisk. Bare det å vite at vi skal være sammen for bestandig gjør at vi setter mer pris på hverandre og at vi ser tingene i et annet perspektiv.

Jeg vitner igjen om at denne kirken VIRKELIG er den eneste helt sanne kirken på jorden, ledet direkte av Jesus Kristus gjennom en profet som lever i dag og som derfor kan si Herrens vilje med menneskene, og hjelpe oss til å skille mellom Guds lære og menneskelære.


Hilsen
Marita Røed
marita@mormonsbok.noRef: (18.01.03)

Utskriftsvennlig versjon Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen!


FRA FORSIDEN:

Send et postkort fra Kristus.no!: Nå kan du sende gratis postkort til venner og kjente med motiver av Jesus, blomster og andre positive bilder. Gjør noen andre glade ved å gi dem litt oppmerksomhet!  
[ Les mer ]

Jeg kjenner en mormoner...: Er du kollega, arbeidsgiver, bekjent, lærer, medelev eller nabo av et medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige? Er det noe spesielt du burde vite om?  
[ Les mer ]

Særtrekk ved Jesu Kristi Kirke av SDH : Mange lurer på hva som skiller kirkens lære fra andre kristne trosretninger. Her finner du en oversikt over åtte viktige forskjeller og særtrekk i den såkalte "mormonkirken", samt linker til andre relevante artikler.  
[ Les mer ]

Er vi bedre enn andre...?: Religiøse mennesker kan ha en uheldig tendens til å oppfatte seg selv som bedre enn andre, bare fordi de tilhører en organisasjon som de har stor tillit til. Hvilken holdning har medlemmer av Jesu Kristi Kirke til dette?  
[ Les mer ]

Få Mormons bok gratis: Dersom du synes Mormons bok virker interessant kan vi sende den i posten eller levere den helt gratis og uforpliktende til deg!  
[ Les mer ]

Hvorfor finnes det mormonere?: Hvorfor er Jesu Kristi Kirke den viktigste religiøse organisasjon på jorden i dag? Hva var årsaken til at Jesu Kristi evangelium måtte gis tilbake til jorden, og at kirken måtte bygges opp fra bunnen av?  
[ Les mer ]


Den hvite gud med skjegg som besøkte Amerika: Overalt de reiste i den nye verden, ble misjonærer, nybyggere, kolonister og erobrere fortalt merkelige historier om en hvit besøkende med skjegg som kom i gamle tider - lenge før Columbus - og brakte en høyere sivilisasjon med seg.  
[ Les mer ]

www.SisteDagersHellige.no har som overordnet mål å spre det sanne budskapet om Jesus Kristus og Guds plan for menneskene.

Dette er ikke Kirkens offisielle nettsted, men det drives likevel med samme mål og lære som Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. SisteDagersHellige.no eies og drives av firmaet ABC-nett. Ansvarlig redaktør: F.H. Røed


12.11.05:
Tilgivelse

11.08.05:
Pornografi - et tragisk onde blant oss

09.06.05:
Vår Fader elsker meg

04.06.05:
Dette er Herrens evangelium

04.06.05:
Jeg vet at denne kirken er Jesu Kristi sanne og levende kirke

23.05.05:
Spør Gud av et oppriktig hjerte

18.05.05:
Abort og det ufødte liv

16.05.05:
Jeg vet nå hvem Gud og Jesus Kristus er

08.05.05:
Det har aldri vært tvil i mitt sinn

05.05.05:
En historie om fristelse, prøvelser og motgang

26.04.05:
Hvordan fikk jeg fred i min sjel?

29.02.05:
Kirkens statistiske rapport for 2004

12.12.04:
Den levende Kristus - apostlenes vitnesbyrd

24.03.04:
Gud viste meg hvor jeg skulle gå

01.11.03:
Mormonkirken - hva er det egentlig?

13.08.03:
Handlefrihet - menneskets frihet til å velge sin egen vei

27.05.03:
Guddommen

07.05.03:
Misjonærer og misjonærarbeid i Jesu Kristi Kirke

12.02.03:
Hva menes med 'Siste Dagers Hellige'?

04.02.03:
Hva er egentlig meningen med livet?

18.01.03:
Jeg visste at jeg kom til å bli døpt

06.01.03:
Berømte medlemmer av Jesu Kristi Kirke

08.10.02:
Bibelen og Mormons bok er begge Guds ord

02.10.02:
Basketball i Norge - og mormonere


TIPS EN BEKJENT
om denne artikkelen!

Ditt navn:

Din e-post:

Mottakers navn:

Mottakers e-post:

Din kommentar:Dette er ikke Kirkens offisielle nettsted. SisteDagersHellige.no eies og drives av firmaet ABC-nett, org. nr. 983 182 364,
med samme mål og lære som Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Ansvarlig redaktør: Finn H. Røed
Programvare og design © WebBusiness AS 1999-2006