Informasjon og kunnskap om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Korrekt kunnskap om mormonere og Mormons bok Mormons bok vitner om Jesus Kristus og Bibelen.
Søk etter artikler
  Artikkelsamling
  Historie
  Tro og lære
  Hellig skrift
  Forskning på MB
  Kirken i Norge
  Linker
  Diverse
  Våre Vitnesbyrd

  TIL FORSIDEN


KONTAKTSKJEMA
NYHETSBREV

Les Mormons bok

På dette nettstedet finner du omfattende informasjon om Mormons Bok og Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, også kalt 'mormonere'.

Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å få mer informasjon, enten du er personlig interessert eller skal lage en skoleoppgave om kirken.

Vitnesbyrd menn
Vitnesbyrd kvinner

| Tilbake |

Artikkelsamling

Jesus går ut av graven
Her finner du generell informasjon om Mormons Bok, samt generell informasjon om ulike læresetninger og prinsipper i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Du vil finne stoff om f.eks. profeter, prestedømmet, templer, dåp og Jesus Kristus. Nettstedet utvides stadig med nye artikler, så du er hjertelig velkommen tilbake. Nye og spesielt interessante artikler vil ofte vises på forsiden.

Vi håper du vil finne svar på dine spørsmål og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du lurer på noe via vårt kontaktskjema.

Ref: FHR (05.05.01)

Utskriftsvennlig versjon Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen!Hvorfor finnes det mormonere?
Hvorfor er Jesu Kristi Kirke den viktigste religiøse organisasjon på jorden i dag? Hva var årsaken til at Jesu Kristi evangelium måtte gis tilbake til jorden, og at kirken måtte bygges opp fra bunnen av?
Hvorfor finnes det mormonere, del 2.
Flere artikler

En liten maur i Guds hus
"Jeg ble fylt av en dyp respekt for Guds skaperverk, helt ned til dets minste bestanddeler. Jeg følte Guds kjærlighet for alle Hans skapelser."


Forskjellen mellom barnedåp og voksendåp
Hva er dåpens betydning? Hva er Jesu Kristi Kirkes syn på barnedåp kontra voksendåp? Hvorfor ble Jesus Kristus døpt?


Hva er forskjellen på å bli døpt i Jesu Kristi Kirke og i andre kirkesamfunn?
De fleste kirkesamfunn som bekjenner seg til Kristus utfører en eller annen form for dåp. Er de ulike dåpsmåtene like gode i Guds øyne, eller er det noen forskjell? Hva skal til for at den som utfører dåpen har myndighet fra Gud til å gjøre det?


TIPS EN BEKJENT
om denne artikkelen!

Ditt navn:

Din e-post:

Mottakers navn:

Mottakers e-post:

Din kommentar:Dette er ikke Kirkens offisielle nettsted. SisteDagersHellige.no eies og drives av firmaet ABC-nett, org. nr. 983 182 364,
med samme mål og lære som Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Ansvarlig redaktør: Finn H. Røed
Programvare og design © WebBusiness AS 1999-2006