Informasjon og kunnskap om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Korrekt kunnskap om mormonere og Mormons bok Mormons bok vitner om Jesus Kristus og Bibelen.
Søk etter artikler
  Artikkelsamling
  Forskning på MB
  Kirken i Norge
  Linker
  Diverse
  Våre Vitnesbyrd

  TIL FORSIDEN


KONTAKTSKJEMA
NYHETSBREV

Les Mormons bok

På dette nettstedet finner du omfattende informasjon om Mormons Bok og Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, også kalt 'mormonere'.

Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å få mer informasjon, enten du er personlig interessert eller skal lage en skoleoppgave om kirken.

Vitnesbyrd menn
Vitnesbyrd kvinner

| Tilbake |

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonerne) i Norge


Her finner du komplett oversikt over de tilsammen 23 menighetene av "mormonkirken" i Norge.

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige har til sammen drøyt 4000 medlemmer fordelt på 23 menigheter i Norge. Menighetenes søndagsmøter er åpne for alle, enten man er medlem av kirken eller ikke. Du er hjertelig velkommen til å være med på møtene! Velg landsdel fra menyen til høyre. Du finner kirkens offisielle nettsted i Norge på denne adressen: www.jesu-kristi-kirke.no.

I de fleste menighetene holdes det også aktiviteter utenom søndagene. Vi liker å komme sammen til sportsaktiviteter, musikkøvelser, underholdningskvelder eller andre former for sosiale sammenkomster. Dersom du ser det er folk i kirken - stikk gjerne innom for å slå av en prat!

Dersom du er usikker på hvilket kirkebygg som ligger nærmest der du bor, eller hvilket område den enkelte menighet omfatter - ta gjerne kontakt og spør. Den enkelte menighets kontaktperson vil hjelpe deg med dette og andre spørsmål du eventuelt måtte ha.

Du kan også kontakte misjonskontoret i Norge hvis du har spørsmål: Den Norske Misjon, Bærumsv. 373, 1346 GJETTUM. Tlf: 67 52 12 70.

Ref: FHR (02.02.05)

Utskriftsvennlig versjon Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen!Misjonærer og misjonærarbeid i Jesu Kristi Kirke
Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er aktivt engasjert i å undervise Jesu Kristi gjengitte evangelium.
Noen ord om menigheten i Kristiansand
Vi holder til i eget kirkebygg på toppen av Slettheia like utenfor Kristiansand sentrum. Der har vi holdt ukentlige møter siden april 1992, men Kirken har vært i landsdelen siden siste halvdel av 1800-tallet.
Basketball i Norge - og mormonere
Misjonærer fra Jesu Kristi Kirke hadde en sentral rolle i etableringen av basketball som organisert idrett i Norge. Under Norges Basketballforbunds offisielle nettside finner vi følgende informasjon:
Hvor velsignet er egentlig Norge?
Herren har velsignet det norske folk i stor grad. Vi lever i fred, vår nasjon har større velstand og trygghet enn alle andre land på jorden. Hva mer kan vi egentlig ønske oss?
Kort om kirkens historie i Norge
Jesu Kristi Kirke kom tidlig til Skandinavia og Norge. De første misjonærene kom til Risør allerede i 1851.
Flere artikler

Menighetsoversikt SØRLANDET OG VESTLANDET
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 6 menigheter)


Menighetsoversikt ØSTLANDET
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 9 menigheter)


Menighetsoversikt MIDT-NORGE
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 4 menigheter)


Menighetsoversikt NORD-NORGE
Liste over menigheter, adresser, møtetider og kontaktperson (tilsammen 4 menigheter)


Kirkens tidskrift på norsk - Liahona
Kirkens tidsskrift er oppkalt etter et kompass i Mormons bok. Folket brukte det til å finne frem der de ellers ville ha gått seg vill. På samme måte er Guds ord et kompass for oss i våre liv. Liahona gir oss veiledning, trøst og styrke i hverdagen.


TIPS EN BEKJENT
om denne artikkelen!

Ditt navn:

Din e-post:

Mottakers navn:

Mottakers e-post:

Din kommentar:Dette er ikke Kirkens offisielle nettsted. SisteDagersHellige.no eies og drives av firmaet ABC-nett, org. nr. 983 182 364,
med samme mål og lære som Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Ansvarlig redaktør: Finn H. Røed
Programvare og design © WebBusiness AS 1999-2006