Gud viste meg hvor jeg skulle gå
Cathrine Løvheim, Kristiansand/Tidaholm:
Det var en del vonde ting som skjedde i livet mitt som gjorde at jeg begynte å søke etter evangeliet.

Jeg var innom flere kirkesamfunn, men jeg ble ikke helt tilfredstilt av svarene jeg fikk på alle spørsmålene mine. En dag kom det to misjonærer fra Jesu Kristi Kirke på besøk til meg. Jeg hadde aldri hørt om den kirken og ble nysgjerrig på det de fortalte. Jeg hadde veldig mange spørsmål, og svarene de ga meg var både logiske og tilfredstillende. Jeg fikk Mormons bok, og da de gikk, avtalte vi en ny tid å møtes uken etter.

Misjonærene kom regelmessig til meg i over et år før jeg bestemte meg for at nå ville jeg finne ut for meg selv om dette virkelig var Jesu Kristi kirke her på jorden. Jeg spurte dem om hvordan JEG kunne finne det ut, for det holdt ikke bare at de fortalte det til meg. De sa jeg måtte spørre min Himmelske Far om dette var sant, og hvis jeg spurte med et oppriktig hjerte, ville han gi meg svar. Vel... greit nok, tenkte jeg, og gjorde som de foreslo. Jeg ba mange ganger om at Han måtte lede meg i riktig retning og la meg få vite om dette var sannheten eller ikke. En morgen jeg leste i Mormons bok, fyltes jeg med en slik visshet om at det jeg leste var Herrens ord. Det var en fantastisk følelse, akkurat som om jeg burde ha visst dette for lenge siden. Jeg knelte ned og takket min Himmelske Far, for at han i sin kjærlighet til meg viste meg hvor jeg skulle gå.

En vakker sommerdag i 1992 ble jeg døpt og bekreftet som medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Fire år etter ble min sønn døpt. Når dette skrives, har jeg vært medlem i 13 år, giftet meg og fått flere barn. Jeg er så takknemlig for at vi har evangeliet i hjemmet, og kan lære våre barn om alt det fantastiske Herren har å tilby oss. Jeg er så takknemlig for at jeg virkelig har funnet meningen med livet og har forståelse for hvor vi kommer i fra, hvorfor vi er her og hvor vi skal etter dette liv.

Jeg har et sterkt vitnesbyrd om at Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er den eneste kirken på jorden som har hele evangeliet i sin fylde, og er så inderlig takknemlig for at jeg kan dele dette med andre.

Dette sier jeg i Jesu Kristi navn, amen.


Ref: (24.03.04)


Mormonere vitner om Jesus
www.SisteDagersHellige.no